13
јул
2022

Србијо, ПОМОЗИ: Милоша и његову породицу избацују из стана, а он се бори са ОПАКОМ болешћу

Milos - Srbijo pomoziКако истиче Јасмина Стојановић, мајка малог Милоша њима је свака помоћ добродошла, те је замолила све људе добре воље да им помогну.

Милош Стојановић се већ више од десет година бори са тешком болешћу, али и са немаштином, јер његови родитељи немају новца како би му обезбедили нормалан живот, али ни довољно хране.

Милош је имао прву операцију 13. октобра 2004. године на Клиници за максилофацијалну хирургију на ВМА у Београду, када му је одстрањен тумор са једне стране вилице.

Од тада, па све до 2013. године, редовно је посећивао клинику због неопходних контрола. У марту 2013. му је дијагностикован тумор и на другој страни вилице. Због тога је имао и другу операцију.

Тада му је утврђен недостатак калцијума, због чега су његове кости шупље и лако ломљиве. Пре четири године урађена му је вишечасовна операција десног колена приликом које му је уграђено метално ојачање због чега он више није био у стању нормално да обавља физиолошке потребе.

Како истиче Јасмина Стојановић, мајка малог Милоша њима је свака помоћ добродошла, те је замолила све људе добре воље да им помогну.

– Мој син је имао три операције, стање се није променило, има већину зуба за поправку и вађење, а докторка му је препоручила хитну протетику. Неколико пута у току месеца на једном зубу има интервенције, а једна интервенција без раствора кошта 2500 динара.

Преписала му је ПериоАид раствор за испирање, за месец дана нама требају 4 бочице, једна је 900 динара. Рађен му је снимак ногу, има артритис и остеопорозу, а доктор му је препоручио купање у базену, о чему ја могу само да сањам.

Такође, користи Иннвента прашак и гел и за лекове нам за месец дана треба око 10.000 динара. Иннвента прашак мора да користи 3-4 месеца како би се побољшала хрскавица – рекла је Јасмина.

Да ствар буде још гора по породицу, Стојановићи су били приморани да се одселе из Прокупља ради Милошевог лечења, па од новембра живе у Врњачкој Бањи, а у Прокупље не могу да се врате јер су им тамо станодавци дали отказ.

– У Прокупљу смо добили отказ и немамо где да се вратимо. Данас су овај стан долазили да гледају јер се продаје, тако да имамо рок још 10 дана и после тога ћемо са болесним дететом на улицу. У другом стану ће нам тражити 2 месеца унапред за кирију и депозит, не знамо шта ћемо да радимо. Молим све добре људе да помогну – апеловала је Јасмина.

Новац је овој породици прекопотребан, лекови су јако скупи и једина нада је нека донација.

Породици је престала да се додељује и социјална помоћ, уз образложење да они више немају пребивалиште у Прокупљу.

Мајка Јасмина је на крају упутила апел да сви који су у могућности учине Милошев живот бар мало лакшим и лепшим. За све људе добре воље који желе да помогну, могу се обратити на број телефона 064-6711069.

Milos Stojanovic
330-4700100324934-62
Credit Agricole Bank

Za uplate iz inostranstva:

INSTRUCTION FOR CUSTOMER TRANSFERS IN EUR
56 A: Intermediary:
RZBAATWW
RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG
VIENNA, AUSTRIA
57 A: Account with institution:
BIC: MEBARS22
CRÉDIT AGRICOLE BANKA SRBIJA
NOVI SAD, REPUBLIC OF SERBIA
59: Beneficiary:
IBAN: RS35330473020129756036
MILOŠ STOJANOVIĆ
DONJA KONJUŠA BB
Donja Konjuša
REPUBLIC OF SERBIA

INSTRUCTION FOR CUSTOMER TRANSFERS IN CHF
56 A: Intermediary:
RZBAATWW
RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG
VIENNA, AUSTRIA
57 A: Account with institution:
BIC: MEBARS22
CRÉDIT AGRICOLE BANKA SRBIJA
NOVI SAD, REPUBLIC OF SERBIA
59: Beneficiary:
IBAN: RS35330473020129756036
MILOŠ STOJANOVIĆ
DONJA KONJUŠA BB
Donja Konjuša
REPUBLIC OF SERBIA

(Izvor: Objektiv)

https://beograd.in/srbijo-pomozi-milosa-i-njegovu-porodicu-izbacuju-iz-stana-a-on-se-bori-sa-opakom-bolescu/

извор: (Izvor: Objektiv)