20
апр
2015

Истинита прича о жртви мајке за вријеме земљотреса у Кини

Istinita prica o zrtvi majke„Ако преживиш, мораш знати да те волим.“
Након што се земљотрес смирио, када су спасиоци дошли до рушевина куће младе жене, видјели су мртво тијело кроз пукотине. Међутим, тијело је било у некако чудном положају, клечала је на кољенима исто као да некога обожава, тј. да се моли. Тијело јој је било нагнуто напријед а њене руке су подупирале неки предмет. Док се кућа урушавала, смрскала јој је леђа и главу.
Уз много потешкоћа, вођа спасилачког тима је протурио руку кроз уски пролаз како би досегао до жениног тијела. Надао се да је жена још увијек жива. Међутим, хладно и круто тијело му је био знак да је сигурно преминула. Он и остатак тима су напустили ту кућу и отишли да претражују остале куће које су се урушиле, тражећи преживјеле. Из неких разлога, вођа тима имао је неки осјећај који га је натјерао да се врати назад до рушевине претходне куће гдје су нашли мртву жену.
Поново, клекнуо је на кољена и руком претраживао простор испод мртвог тијела.
Изненада, вођа тима је узвикнуо: „Дијете, овдје је дијете!“
Цијели тим радио је заједно, пажљиво су уклонили гомиле уништених предмета око тијела мртве жене. Била је ту 3- мјесечна беба умотана у цвијетну декицу испод њеног мртвог тијела. Очигледно, жена је направила највећу могућу жртву да спаси свог сина. Док се кућа рушила, она је искористила своје тијело као заклон, да би заштитила свог сина. Мали дјечак је и даље мирно спавао, када га је вођа тима покупио.
Доктор је брзо дошао, да провјери малог дјечака. Након што је отворио декицу, видио је мобилни телефон у декици. На екрану је била текстуална порука. Писало је: „Ако преживиш, мораш знати да те волим.“ Мобилни телефон је кружио из руке у руку спасилачког тима. Свако ко је прочитао поруку је заплакао. „Ако преживиш, мораш знати да те волим.“ То је мајчина љубав према дјетету.

извор: часопис ''Мама''