25
авг
2016

ПОКАЖИМО ЉУБАВ – КУПУЈМО КОД ИВАНЕ И МИКИЈА

Piljara Ana (22)Без Мирослава и Иване, али и њихове кћерке Ане, незамислива су недјељна и празнична богослужења у нашем манастиру, а њихова кћерка Ана мезимица је, како манастирског братства, тако и осталих вјерника који редовно долазе у наш манастир. Временом смо постали једно, сродили се вјером, спријатељили се братском љубављу.     
          Наш брат Мирослав Мики Ресановић, са супругом Иваном, отворио је трговину воћа и поврћа „Ана“ у приједорском насељу Рашковац, у Улици Мухарема Суљановића. Како би овој узорној хришћанској породици, која поштено живи од свога рада, посао кренуо на боље, позивамо све вас, браћо и сестре, да прошетате и купите воће и поврће у трговини „Ана“.     
          Иако знамо да су навике данашњих потрошача усмјерене ка великим тржним центрима и привлачним излозима великих трговина, ми вас позивамо да искорачите из свакодневних навика и да својом куповином у трговини „Ана“ помогнете ову честиту породицу, јер је новац, свакако, потребнији њима него ли и онако пребогатим власницима тржних центара.    
          Вјерујући да ћете услишити наше жеље и куповати воће у трговини „Ана“, апелујемо на све вас да помогнемо једни другима, јер по томе ћемо се заиста показати као хришћани достојни Христа.    

извор: Манастир Клисина